Sundbybergs Hembygdsförening

Sundbybergs Hembygdsförening startades redan 1934  av "världens bästa sakletare"   Henning Österberg. Hembygdsföreningens huvudsakliga uppgift idag är att driva Sundbybergs stadsmuseum och förvalta dess samlingar och arkiv. Ett annat viktigt område för föreningen är stads- och bygglanefrågor där föreningen är remissinstans. 

Som medlem i Sundbybergs Hembygdsförening bidrar du till att inte bara vårda och bevara Sundbybergs speciella historik utan också säkerställa att vår egen tid dokumenteras och bevaras inför framtiden.

Medlem blir du enklast genom att anmäla dig här: medlemsansökan

Betala sedan in din medlemsavgift till Bankgiro: 374-9231 och ange ditt namn och ordet "NY". Meddela oss sedan via e-post namn, adress och din e-postadress. E-postadressen är viktig då alla våra medlemsutskick sker via e-post.

Medlemsavgiften för år 2019 är:

Enskilt medlemskap    190kr
Familjemedlemskap    230 kr

Som ett tillägg för alla er som vill stödja vårt arbete med Sundbybergs Stadsmuseum erbjuder vi ett subventionerat medlemskap i Sundbybergs Musei Vänner . Medlemskapet i vännerna ger dig möjlighet att delta i speciella vänarrangemang på museet samtidigt som du hålls informerad om vad som händer särskilt på museet.

Tilläggsavgift för vännerna är:

80 kr per person och år.

År du representant för en organisation, ideell eller kommersiell sådan, hör av dig till oss då vi har särskilda regler för dessa medlemskap.

Föreningens styrelse hittar du här.
Föreningens stadgar hittar du här.
AKTUELLT


Copyright © 2016 Sundbybergs stadsmuseum. All Rights Reserved.
HEM            MUSEET           HEMBYGDSFÖRENINGEN             SUNDBYBERGSHISTORIK          KONTAKT

BLOGGEN uppdaterad


Värt att Veta!
Vill du veta mer om Sundybergs
historia?

Vi startar nätbaserad kurs i
Sundbybergs historia.

Mer information kommer snart.

Något till dopet!

Ge bort en släktbok
till barnbarnet.

Mer info här!.