Bli medlem i Sundbybergs hembygdsförening

Medlemskap
Enskilt medlemskap kostar det 190kr om året och innebär att man får rösträtt vid årsmöten och även komma på förenings aktiviteter. Man blir även inbjuden till vernissager som hålls på eller av Sundbybergs stadsmuseum.

Familjemedlemskap kostar 230kr om åretoch innebär att man får rösträtt vid årsmöten och även komma på förenings aktiviteter samt andra bonusar. Man blir även inbjuden till vernissager som hålls på eller av Sundbybergs stadsmuseum. Observera att familen endast får en röst per familj på årsmötet

Som ett tillägg för alla er som vill stödja vårt arbete med Sundbybergs Stadsmuseum erbjuder vi ett subventionerat medlemskap i Sundbybergs Musei Vänner. Medlemskapet i vännerna ger dig möjlighet att delta i speciella vänarrangemang på museet. Tilläggsavgift för vännerna är 80 kr per person och år.

Är du representant för en organisation, ideell eller kommersiell sådan, hör av dig till oss då vi har särskilda regler för dessa medlemskap.

Som medlem i Sundbybergs Hembygdsförening bidrar du till att inte bara vårda och bevara Sundbybergs speciella historia utan också vår möjlighet att dokumentera, samla in och vårda, vår egen nutid och framtid.


Så här gör du. Betala in din medlemsavgift till Bg374-9231 och ange ditt namn, personnummer och e-postadress och ordet "NY". Du kan numera också använda Swish1230492991 men glöm inte ange "NY" samt din e-postadress.